Relatie vastleggen in Aa en Hunze

Wanneer je een relatie voor de wet wilt vastleggen in jouw woonplaats Aa en Hunze zijn hiervoor 3 keuzes:
  • het burgerlijk huwelijk in Aa en Hunze,
  • het geregistreerd partnerschap in Aa en Hunze en
  • een samenlevingscontract in Aa en Hunze
Op deze website staat alle informatie over de belangrijkste overeenkomsten en verschillen tussen de 3 mogelijkheden. Bijvoorbeeld over de rechten en plichten van beide partners. Maar ook de regels om te kunnen trouwen of een geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract te hebben in Aa en Hunze. En wat de rechten en plichten zijn als jullie uit elkaar gaan, terwijl jullie wonen in Aa en Hunze.

Trouwen Aa en Hunze

Melding van het voorgenomen huwelijk doe je op het stadhuis van Aa en Hunze. Daar kan je een huwelijksaangifte laten registreren. Op het stadhuis van Aa en Hunze kan je de formele melding doen van het voorgenomen huwelijk (dit was voorheen de ondertrouw).

Trouw ambtenaar Aa en Hunze

De melding doen jullie bij de gemeente Aa en Hunze waarin jullie willen trouwen. Vaak vindt in de gemeente Aa en Hunze dan nog een vervolggesprek plaats, na de (digitale) melding van voorgenomen huwelijk. Dit gesprek vindt plaats met een van de trouwambtenaren van Aa en Hunze.

Geregistreerd partnerschap Aa en Hunze

Willen jullie een geregistreerd partnerschap met elkaar aangaan in Aa en Hunze? Melding van het het geregistreerd partnerschap doe je op het gemeentehuis van Aa en Hunze.

Trouw lokties Aa en Hunze

De gemeente Aa en Hunze biedt ruimte in het gemeentehuis om te trouwen. Je mag ook een eigen trouwlokatie aanwijzen, binnen de gemeente grenzen van Aa en Hunze. Er zijn verschillende erkende trouwlokatie in Aa en Hunze, zoals verschillende kerken en restaurants.

Samenlevingscontract Aa en Hunze

Meer over het laten registeren van een samenlevingscontract in Aa en Hunze vind hier op onze pagina over samenlevingscontract Aa en Hunze. Heb je vragen of opmerkingen over trouwen in Aa en Hunze? Heb je vragen of opmerkingen over het geregistreerd partnerschap in Aa en Hunze? Stel je vraag eenvoudig en snel aan het team van Gratiscontracten.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. [contact-form to='ronaldscheer@gmail.com' subject='Contact verzoek Gratiscontracten.nl'][contact-field label='Uw naam' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Website (optioneel)' type='url'/][contact-field label='Uw vraag of opmerking' type='textarea' required='1'/][/contact-form]