Relatie vastleggen in Aalburg

Wanneer je een relatie voor de wet wilt vastleggen in jouw woonplaats Aalburg zijn hiervoor 3 keuzes:
  • het burgerlijk huwelijk in Aalburg,
  • het geregistreerd partnerschap in Aalburg en
  • een samenlevingscontract in Aalburg
Op deze website staat alle informatie over de belangrijkste overeenkomsten en verschillen tussen de 3 mogelijkheden. Bijvoorbeeld over de rechten en plichten van beide partners. Maar ook de regels om te kunnen trouwen of een geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract te hebben in Aalburg. En wat de rechten en plichten zijn als jullie uit elkaar gaan, terwijl jullie wonen in Aalburg.

Trouwen Aalburg

Melding van het voorgenomen huwelijk doe je op het stadhuis van Aalburg. Daar kan je een huwelijksaangifte laten registreren. Op het stadhuis van Aalburg kan je de formele melding doen van het voorgenomen huwelijk (dit was voorheen de ondertrouw).

Trouw ambtenaar Aalburg

De melding doen jullie bij de gemeente Aalburg waarin jullie willen trouwen. Vaak vindt in de gemeente Aalburg dan nog een vervolggesprek plaats, na de (digitale) melding van voorgenomen huwelijk. Dit gesprek vindt plaats met een van de trouwambtenaren van Aalburg.

Geregistreerd partnerschap Aalburg

Willen jullie een geregistreerd partnerschap met elkaar aangaan in Aalburg? Melding van het het geregistreerd partnerschap doe je op het gemeentehuis van Aalburg.

Trouw lokties Aalburg

De gemeente Aalburg biedt ruimte in het gemeentehuis om te trouwen. Je mag ook een eigen trouwlokatie aanwijzen, binnen de gemeente grenzen van Aalburg. Er zijn verschillende erkende trouwlokatie in Aalburg, zoals verschillende kerken en restaurants.

Samenlevingscontract Aalburg

Meer over het laten registeren van een samenlevingscontract in Aalburg vind hier op onze pagina over samenlevingscontract Aalburg. Heb je vragen of opmerkingen over trouwen in Aalburg? Heb je vragen of opmerkingen over het geregistreerd partnerschap in Aalburg? Stel je vraag eenvoudig en snel aan het team van Gratiscontracten.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. [contact-form to='ronaldscheer@gmail.com' subject='Contact verzoek Gratiscontracten.nl'][contact-field label='Uw naam' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Website (optioneel)' type='url'/][contact-field label='Uw vraag of opmerking' type='textarea' required='1'/][/contact-form]