Relatie vastleggen in Aalsmeer

Wanneer je een relatie voor de wet wilt vastleggen in jouw woonplaats Aalsmeer zijn hiervoor 3 keuzes:
  • het burgerlijk huwelijk in Aalsmeer,
  • het geregistreerd partnerschap in Aalsmeer en
  • een samenlevingscontract in Aalsmeer
Op deze website staat alle informatie over de belangrijkste overeenkomsten en verschillen tussen de 3 mogelijkheden. Bijvoorbeeld over de rechten en plichten van beide partners. Maar ook de regels om te kunnen trouwen of een geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract te hebben in Aalsmeer. En wat de rechten en plichten zijn als jullie uit elkaar gaan, terwijl jullie wonen in Aalsmeer.

Trouwen Aalsmeer

Melding van het voorgenomen huwelijk doe je op het stadhuis van Aalsmeer. Daar kan je een huwelijksaangifte laten registreren. Op het stadhuis van Aalsmeer kan je de formele melding doen van het voorgenomen huwelijk (dit was voorheen de ondertrouw).

Trouw ambtenaar Aalsmeer

De melding doen jullie bij de gemeente Aalsmeer waarin jullie willen trouwen. Vaak vindt in de gemeente Aalsmeer dan nog een vervolggesprek plaats, na de (digitale) melding van voorgenomen huwelijk. Dit gesprek vindt plaats met een van de trouwambtenaren van Aalsmeer.

Geregistreerd partnerschap Aalsmeer

Willen jullie een geregistreerd partnerschap met elkaar aangaan in Aalsmeer? Melding van het het geregistreerd partnerschap doe je op het gemeentehuis van Aalsmeer.

Trouw lokties Aalsmeer

De gemeente Aalsmeer biedt ruimte in het gemeentehuis om te trouwen. Je mag ook een eigen trouwlokatie aanwijzen, binnen de gemeente grenzen van Aalsmeer. Er zijn verschillende erkende trouwlokatie in Aalsmeer, zoals verschillende kerken en restaurants.

Samenlevingscontract Aalsmeer

Meer over het laten registeren van een samenlevingscontract in Aalsmeer vind hier op onze pagina over samenlevingscontract Aalsmeer. Heb je vragen of opmerkingen over trouwen in Aalsmeer? Heb jevragen of opmerkingen over het geregistreerd partnerschap in Aalsmeer? Stel je vraag eenvoudig en snel aan het team van Gratiscontracten.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. [contact-form to='ronaldscheer@gmail.com' subject='Contact verzoek Gratiscontracten.nl'][contact-field label='Uw naam' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Website (optioneel)' type='url'/][contact-field label='Uw vraag of opmerking' type='textarea' required='1'/][/contact-form]