Relatie vastleggen in Aalten

Wanneer je een relatie voor de wet wilt vastleggen in jouw woonplaats Aalten zijn hiervoor 3 keuzes:
  • het burgerlijk huwelijk in Aalten,
  • het geregistreerd partnerschap in Aalten en
  • een samenlevingscontract in Aalten
Op deze website staat alle informatie over de belangrijkste overeenkomsten en verschillen tussen de 3 mogelijkheden. Bijvoorbeeld over de rechten en plichten van beide partners. Maar ook de regels om te kunnen trouwen of een geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract te hebben in Aalten. En wat de rechten en plichten zijn als jullie uit elkaar gaan, terwijl jullie wonen in Aalten.

Trouwen Aalten

Melding van het voorgenomen huwelijk doe je op het stadhuis van Aalten. Daar kan je een huwelijksaangifte laten registreren. Op het stadhuis van Aalten kan je de formele melding doen van het voorgenomen huwelijk (dit was voorheen de ondertrouw).

Trouw ambtenaar Aalten

De melding doen jullie bij de gemeente Aalten waarin jullie willen trouwen. Vaak vindt in de gemeente Aalten dan nog een vervolggesprek plaats, na de (digitale) melding van voorgenomen huwelijk. Dit gesprek vindt plaats met een van de trouwambtenaren van Aalten.

Geregistreerd partnerschap Aalten

Willen jullie een geregistreerd partnerschap met elkaar aangaan in Aalten? Melding van het het geregistreerd partnerschap doe je op het gemeentehuis van Aalten.

Trouw lokties Aalten

De gemeente Aalten biedt ruimte in het gemeentehuis om te trouwen. Je mag ook een eigen trouwlokatie aanwijzen, binnen de gemeente grenzen van Aalten. Er zijn verschillende erkende trouwlokatie in Aalten, zoals verschillende kerken en restaurants.

Samenlevingscontract Aalten

Meer over het laten registeren van een samenlevingscontract in Aalten vind hier op onze pagina over samenlevingscontract Aalten. Heb je vragen of opmerkingen over trouwen in Aalten? Heb je vragen of opmerkingen over het geregistreerd partnerschap in Aalten? Stel je vraag eenvoudig en snel aan het team van Gratiscontracten.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. [contact-form to='ronaldscheer@gmail.com' subject='Contact verzoek Gratiscontracten.nl'][contact-field label='Uw naam' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Website (optioneel)' type='url'/][contact-field label='Uw vraag of opmerking' type='textarea' required='1'/][/contact-form]