Relatie vastleggen in Alblasserdam

Wanneer je een relatie voor de wet wilt vastleggen in jouw woonplaats Alblasserdam zijn hiervoor 3 keuzes:
  • het burgerlijk huwelijk in Alblasserdam,
  • het geregistreerd partnerschap in Alblasserdam en
  • een samenlevingscontract in Alblasserdam
Op deze website staat alle informatie over de belangrijkste overeenkomsten en verschillen tussen de 3 mogelijkheden. Bijvoorbeeld over de rechten en plichten van beide partners. Maar ook de regels om te kunnen trouwen of een geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract te hebben in Alblasserdam. En wat de rechten en plichten zijn als jullie uit elkaar gaan, terwijl jullie wonen in Alblasserdam.

Trouwen Alblasserdam

Melding van het voorgenomen huwelijk doe je op het stadhuis van Alblasserdam. Daar kan je een huwelijksaangifte laten registreren. Op het stadhuis van Alblasserdam kan je de formele melding doen van het voorgenomen huwelijk (dit was voorheen de ondertrouw).

Trouw ambtenaar Alblasserdam

De melding doen jullie bij de gemeente Alblasserdam waarin jullie willen trouwen. Vaak vindt in de gemeente Alblasserdam dan nog een vervolggesprek plaats, na de (digitale) melding van voorgenomen huwelijk. Dit gesprek vindt plaats met een van de trouwambtenaren van Alblasserdam.

Geregistreerd partnerschap Alblasserdam

Willen jullie een geregistreerd partnerschap met elkaar aangaan in Alblasserdam? Melding van het het geregistreerd partnerschap doe je op het gemeentehuis van Alblasserdam.

Trouw lokties Alblasserdam

De gemeente Alblasserdam biedt ruimte in het gemeentehuis om te trouwen. Je mag ook een eigen trouwlokatie aanwijzen, binnen de gemeente grenzen van Alblasserdam. Er zijn verschillende erkende trouwlokaties in Alblasserdam, zoals verschillende kerken en restaurants.

Samenlevingscontract Alblasserdam

Meer over het laten registeren van een samenlevingscontract in Alblasserdam vind hier op onze pagina over samenlevingscontract Alblasserdam. Heb je vragen of opmerkingen over trouwen in Alblasserdam? Heb jevragen of opmerkingen over het geregistreerd partnerschap in Alblasserdam? Stel je vraag eenvoudig en snel aan het team van Gratiscontracten.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. [contact-form to='ronaldscheer@gmail.com' subject='Contact verzoek Gratiscontracten.nl'][contact-field label='Uw naam' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Website (optioneel)' type='url'/][contact-field label='Uw vraag of opmerking' type='textarea' required='1'/][/contact-form]