Relatie vastleggen in Almelo

Wanneer je een relatie voor de wet wilt vastleggen in jouw woonplaats Almelo zijn hiervoor 3 keuzes:
  • het burgerlijk huwelijk in Almelo,
  • het geregistreerd partnerschap in Almelo en
  • een samenlevingscontract in Almelo
Op deze website staat alle informatie over de belangrijkste overeenkomsten en verschillen tussen de 3 mogelijkheden. Bijvoorbeeld over de rechten en plichten van beide partners. Maar ook de regels om te kunnen trouwen of een geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract te hebben in Almelo. En wat de rechten en plichten zijn als jullie uit elkaar gaan, terwijl jullie wonen in Almelo.

Trouwen Almelo

Melding van het voorgenomen huwelijk doe je op het stadhuis van Almelo. Daar kan je een huwelijksaangifte laten registreren. Op het stadhuis van Almelo kan je de formele melding doen van het voorgenomen huwelijk (dit was voorheen de ondertrouw).

Trouw ambtenaar Almelo

De melding doen jullie bij de gemeente Almelo waarin jullie willen trouwen. Vaak vindt in de gemeente Almelo dan nog een vervolggesprek plaats, na de (digitale) melding van voorgenomen huwelijk. Dit gesprek vindt plaats met een van de trouwambtenaren van Almelo.

Geregistreerd partnerschap Almelo

Willen jullie een geregistreerd partnerschap met elkaar aangaan in Almelo? Melding van het het geregistreerd partnerschap doe je op het gemeentehuis van Almelo.

Trouw lokties Almelo

De gemeente Almelo biedt ruimte in het gemeentehuis om te trouwen. Je mag ook een eigen trouwlokatie aanwijzen, binnen de gemeente grenzen van Almelo. Er zijn verschillende erkende trouwlokaties in Almelo, zoals verschillende kerken en restaurants.

Samenlevingscontract Almelo

Meer over het laten registeren van een samenlevingscontract in Almelo vind hier op onze pagina over samenlevingscontract Almelo. Heb je vragen of opmerkingen over trouwen in Almelo? Heb jevragen of opmerkingen over het geregistreerd partnerschap in Almelo? Stel je vraag eenvoudig en snel aan het team van Gratiscontracten.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. [contact-form to='ronaldscheer@gmail.com' subject='Contact verzoek Gratiscontracten.nl'][contact-field label='Uw naam' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Website (optioneel)' type='url'/][contact-field label='Uw vraag of opmerking' type='textarea' required='1'/][/contact-form]