Relatie vastleggen in Alphen aan den Rijn

Wanneer je een relatie voor de wet wilt vastleggen in jouw woonplaats Alphen aan den Rijn zijn hiervoor 3 keuzes:
  • het burgerlijk huwelijk in Alphen aan den Rijn,
  • het geregistreerd partnerschap in Alphen aan den Rijn en
  • een samenlevingscontract in Alphen aan den Rijn
Op deze website staat alle informatie over de belangrijkste overeenkomsten en verschillen tussen de 3 mogelijkheden. Bijvoorbeeld over de rechten en plichten van beide partners. Maar ook de regels om te kunnen trouwen of een geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract te hebben in Alphen aan den Rijn. En wat de rechten en plichten zijn als jullie uit elkaar gaan, terwijl jullie wonen in Alphen aan den Rijn.

Trouwen Alphen aan den Rijn

Melding van het voorgenomen huwelijk doe je op het stadhuis van Alphen aan den Rijn. Daar kan je een huwelijksaangifte laten registreren. Op het stadhuis van Alphen aan den Rijn kan je de formele melding doen van het voorgenomen huwelijk (dit was voorheen de ondertrouw).

Trouw ambtenaar Alphen aan den Rijn

De melding doen jullie bij de gemeente Alphen aan den Rijn waarin jullie willen trouwen. Vaak vindt in de gemeente Alphen aan den Rijn dan nog een vervolggesprek plaats, na de (digitale) melding van voorgenomen huwelijk. Dit gesprek vindt plaats met een van de trouwambtenaren van Alphen aan den Rijn.

Geregistreerd partnerschap Alphen aan den Rijn

Willen jullie een geregistreerd partnerschap met elkaar aangaan in Alphen aan den Rijn? Melding van het het geregistreerd partnerschap doe je op het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn.

Trouw lokties Alphen aan den Rijn

De gemeente Alphen aan den Rijn biedt ruimte in het gemeentehuis om te trouwen. Je mag ook een eigen trouwlokatie aanwijzen, binnen de gemeente grenzen van Alphen aan den Rijn. Er zijn verschillende erkende trouwlokaties in Alphen aan den Rijn, zoals verschillende kerken en restaurants.

Samenlevingscontract Alphen aan den Rijn

Meer over het laten registeren van een samenlevingscontract in Alphen aan den Rijn vind hier op onze pagina over samenlevingscontract Alphen aan den Rijn. Heb je vragen of opmerkingen over trouwen in Alphen aan den Rijn? Heb je vragen of opmerkingen over het geregistreerd partnerschap in Alphen aan den Rijn? Stel je vraag eenvoudig en snel aan het team van Gratiscontracten.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. [contact-form to='ronaldscheer@gmail.com' subject='Contact verzoek Gratiscontracten.nl'][contact-field label='Hoe heet U?' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Website (optioneel)' type='url'/][contact-field label='Uw vraag of opmerking' type='textarea' required='1'/][/contact-form]