Relatie vastleggen in Amstelveen

Wanneer je een relatie voor de wet wilt vastleggen in jouw woonplaats Amstelveen zijn hiervoor 3 keuzes:
  • het burgerlijk huwelijk in Amstelveen,
  • het geregistreerd partnerschap in Amstelveen en
  • een samenlevingscontract in Amstelveen
Op deze website staat alle informatie over de belangrijkste overeenkomsten en verschillen tussen de 3 mogelijkheden. Bijvoorbeeld over de rechten en plichten van beide partners. Maar ook de regels om te kunnen trouwen of een geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract te hebben in Amstelveen. En wat de rechten en plichten zijn als jullie uit elkaar gaan, terwijl jullie wonen in Amstelveen.

Trouwen Amstelveen

Melding van het voorgenomen huwelijk doe je op het stadhuis van Amstelveen. Daar kan je een huwelijksaangifte laten registreren. Op het stadhuis van Amstelveen kan je de formele melding doen van het voorgenomen huwelijk (dit was voorheen de ondertrouw).

Trouw ambtenaar Amstelveen

De melding doen jullie bij de gemeente Amstelveen waarin jullie willen trouwen. Vaak vindt in de gemeente Amstelveen dan nog een vervolggesprek plaats, na de (digitale) melding van voorgenomen huwelijk. Dit gesprek vindt plaats met een van de trouwambtenaren van Amstelveen.

Geregistreerd partnerschap Amstelveen

Willen jullie een geregistreerd partnerschap met elkaar aangaan in Amstelveen? Melding van het het geregistreerd partnerschap doe je op het gemeentehuis van Amstelveen.

Trouw lokties Amstelveen

De gemeente Amstelveen biedt ruimte in het gemeentehuis om te trouwen. Je mag ook een eigen trouwlokatie aanwijzen, binnen de gemeente grenzen van Amstelveen. Er zijn verschillende erkende trouwlokaties in Amstelveen, zoals verschillende kerken en restaurants.

Samenlevingscontract Amstelveen

Meer over het laten registeren van een samenlevingscontract in Amstelveen vind hier op onze pagina over samenlevingscontract Amstelveen. Heb je vragen of opmerkingen over trouwen in Amstelveen? Of heb je vragen of opmerkingen over het geregistreerd partnerschap in Amstelveen? Stel je vraag eenvoudig en snel aan het team van Gratiscontracten.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. [contact-form to='ronaldscheer@gmail.com' subject='Contact verzoek Gratiscontracten.nl'][contact-field label='Hoe heet U?' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Website (optioneel)' type='url'/][contact-field label='Uw vraag of opmerking' type='textarea' required='1'/][/contact-form]